Yrityksille

Työareena

Henkilöstövuokraus on kehittynyt vuosien saatossa erittäin kilpailluksi alaksi. Alan toimijat ovat tarjonneet asiakkaille työvoimaa aina kiristyvässä aikataulussa. Lisäksi kilpailu hinnoista on saanut välillä vääristyneitä piirteitä ja tämä vahingoittaa alaa, kun katsotaan tilannetta pidemmällä aikajänteellä.

Me TyöAreenalla haluamme tarjota asiakkaillamme laadukasta työvoimaa tarpeeseen ja oikealla aikataululla. TyöAreena kuitenkin sanoutuu irti vääristyneestä hintakilpailusta. Kilpailemme rehdisti ja reilusti hinnoittelulla, mutta siten että asiakkaillemme toimitetaan henkilöstöä, joka saa asianmukaisen palkan työstään ja työajat ovat lain mukaiset (noudatamme työehtosopimuksia). Huolehdimme myös, että henkilöstön työterveysasiat ovat hoidettu ja että tarvittaessa henkilöstöllä on asianmukainen asunto käytössään.

Kotimaisen työvoiman lisäksi TyöAreenalla on erinomaiset kontaktit niin liettualaiseen kuin puolalaiseen työvoimaan. Kauttamme löydätte nopeasti ammattitaitoiset metalli- ja sähkömiehet (Liettua ja Puola). Kerromme mielellämme lisää.

 

Copyright 2022 © All rights Reserved. Design by Työareena